Automatiseringsdiensten

Automatiseringsdiensten
ONZE OPLOSSINGEN
Glasvezel buitenaf Eindelijk Glasvezel buitenaf.
Na jaren onderzoek met de nodige tegenslagen en teleurstellingen is er eindelijk groen licht voor de aanleg van Glasvezel in het buitengebied, echter gaat dit feestje alleen door als er minimaal 50% van de
[Lees meer]

Onze diensten op een rijtje

De diensten van Beco Systems zijn onder te verdelen in advies voor uw automatiseringsvraagstuk, verkoop en installatie van hard- en software en een technische dienst voor vragen en het oplossen van computerstoringen. Deze diensten zijn nauw met elkaar verbonden. Ze kunnen zelfs niet zonder elkaar.

Advies voor uw automatiseringsvraagstuk
Zonder een gedegen advies krijgt u niet de beste IT-oplossing voor uw situatie. Daarom gaat aan onze verkoop, levering en installatie van de hard- en software een uitgebreide inventarisatie vooraf.

Verkoop en installatie van hard- en software
We verkopen en installeren slechts die producten waarvan we weten dat ze perfect passen bij uw situatie en ook goed functioneren in combinatie met uw andere hard- en software. Om de overlast voor u tot een minimum te beperken, bouwen we de systemen bij ons in huis op en leveren daarna pas uit. Zo kunt u binnen de kortste tijd (weer) aan de slag.

Technische dienst
Onze helpdesk is perfect uitgerust om uw IT-vragen te beantwoorden en computerstoringen snel te verhelpen. Bij u op locatie of via een remote hulpprogramma, waarbij we uw computer als het ware overnemen en zo op afstand de problemen oplossen.
Neem nu contact op