Hard- en software

Hard- en software
ONZE OPLOSSINGEN
Tandartspraktijk De automatisering in een tandarts-praktijk moet aan specifieke eisen voldoen. Beco Systems implementeert software als Novadent en Exquise en levert hygiënische keyboards, muizen en andere apparatuur.
[Lees meer]
Hoe complex een IT-oplossing ook is, het draait uiteindelijk allemaal om de combinatie van hard- en software. Beco Systems levert totaaloplossingen, waarbij hard- en software vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel uit maken.

We adviseren u graag over de merken en de benodigde functionaliteit. Zo voorkomt u dat u iets aanschaft dat niet past bij uw wensen. Een te trage computer als u veel met grote bestanden werkt of een all-in-one printer met dure toners als u nooit faxt of scant.

Beco Systems levert alleen gerenommeerde merken zodat wij én u altijd verzekerd zijn van een goede kwaliteit, service en garantie.

Ook voor maatwerksoftware kunt u bij Beco Systems terecht. Hiervoor werken wij samen met partners die meerdere specialisten in dienst hebben, zodat we altijd op meerdere mensen terug kunnen vallen.

Elk type MKB-bedrijf kan bij Beco Systems terecht. Wij leveren van eenvoudige werkplekken met een enkel werkstation en een inktjetprinter tot aan zware teken- of videobewerkingscomputers. Ook voor complete netwerken bestaande uit meerdere servers en werkstations gekoppeld over verschillende locaties draaien wij onze hand niet om.
Neem nu contact op