Hard- en software

Hard- en software
ONZE OPLOSSINGEN
Glasvezel buitenaf Eindelijk Glasvezel buitenaf.
Na jaren onderzoek met de nodige tegenslagen en teleurstellingen is er eindelijk groen licht voor de aanleg van Glasvezel in het buitengebied, echter gaat dit feestje alleen door als er minimaal 50% van de
[Lees meer]
Hoe complex een IT-oplossing ook is, het draait uiteindelijk allemaal om de combinatie van hard- en software. Beco Systems levert totaaloplossingen, waarbij hard- en software vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel uit maken.

We adviseren u graag over de merken en de benodigde functionaliteit. Zo voorkomt u dat u iets aanschaft dat niet past bij uw wensen. Een te trage computer als u veel met grote bestanden werkt of een all-in-one printer met dure toners als u nooit faxt of scant.

Beco Systems levert alleen gerenommeerde merken zodat wij én u altijd verzekerd zijn van een goede kwaliteit, service en garantie.

Ook voor maatwerksoftware kunt u bij Beco Systems terecht. Hiervoor werken wij samen met partners die meerdere specialisten in dienst hebben, zodat we altijd op meerdere mensen terug kunnen vallen.

Elk type MKB-bedrijf kan bij Beco Systems terecht. Wij leveren van eenvoudige werkplekken met een enkel werkstation en een inktjetprinter tot aan zware teken- of videobewerkingscomputers. Ook voor complete netwerken bestaande uit meerdere servers en werkstations gekoppeld over verschillende locaties draaien wij onze hand niet om.
Neem nu contact op