Netwerken

Netwerken
ONZE OPLOSSINGEN
MKB Het verbinden van servers, computers en randapparatuur, dat is de ware kracht van Beco Systems. Wij leveren netwerkjes van 2-5 gebruikers, maar ook complexe oplossingen voor het verbinden van verschillende locaties.
[Lees meer]
Werkt u met meerdere mensen op een kantoor of zelfs op verschillende locaties, dan kunt u eigenlijk niet zonder een goed functionerend netwerk. Beco Systems inventariseert uw situatie en adviseert een netwerkoplossing die het beste past bij uw werkwijze. Dat geldt niet alleen voor nieuw aan te leggen netwerken, maar ook voor het optimaliseren van een bestaand netwerk.

Ook als u mobiel (met smartphone of tablet PC) wilt kunnen werken, kunt u met een goed ingericht netwerk uitstekend uit de voeten.

Al vanaf 3 werkplekken is een netwerkinstallatie rendabel. Denk hierbij aan:
  • Centrale opslagvan gegevens voor eenvoudige backup en beheer van het systeem.
  • Centrale printers voor algemeen gebruik. Daarmee bespaart u kosten en is het beheer eenvoudiger.
  • Digitaliseren van documenten d.m.v. speciale document scanners. Het papierloze kantoor is daarmee in zicht.
  • Centrale agenda’s, taken en mail.
Sinds jaar en dag is Beco Systems gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van eenvoudige én complexe netwerken. Uw manier van werken is daarbij ons uitgangspunt. Het bepaalt in grote mate de netwerkinrichting. Automatisering is tenslotte slechts een middel om uw leven te vereenvoudigen.
Neem nu contact op