Online Backup

Online Backup
ONZE OPLOSSINGEN
MKB Het verbinden van servers, computers en randapparatuur, dat is de ware kracht van Beco Systems. Wij leveren netwerkjes van 2-5 gebruikers, maar ook complexe oplossingen voor het verbinden van verschillende locaties.
[Lees meer]
Is de backup van uw bestanden een steeds terugkomend drama? Houdt u iedere dag weer uw vingers gekruist dat uw systemen nog werken, omdat u geen recente backup hebt? Vergeet u regelmatig de backup aan te zetten of weet u niet goed of de backup eigenlijk wel goed werkt? Dan is online backup waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent. Beco Systems adviseert u daarbij en implementeert het in uw organisatie.

Keep It Safe Online Backup:

Beco Systems is officieel partner van Keep It Safe, het eerste, grootste én beste backupbedrijf van Nederland. Voor zowel servers als voor enkele PC’s of laptops zijn er oplossingen. Uw bestanden worden automatisch dagelijks gebackupt. Ter controle ontvangt u elke keer een mail met alle details. Moet een backup onverhoopt teruggezet worden? Via de Backup-Connect Manager kunt u dit snel en eenvoudig zelf uitvoeren.

Alle voordelen op een rijtje
  • De backup verloopt automatisch. U kunt het niet meer vergeten.
  • Met het overzicht dat u na elke backup krijgt gemaild, kunt u zelf controleren of het goed is verlopen
  • U bespaart op hard- en software om de backup in uw eigen bedrijf te regelen
  • Uw bestanden worden buiten het bedrijf bewaard. Dus ook na brand of inbraak kunt u bij uw data.
  • Uw gegevens worden versleuteld en zijn dus volledig beveiligd

Andere backup-oplossingen

Niet in elke situatie is online backup de beste oplossing. Beco Systems adviseert u graag welk backupsysteem voor u het beste werkt. Naast online backup leveren we ook vele alternatieven zoals RDX, NAS en Tape oplossingen.
Neem nu contact op