Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf
ONZE OPLOSSINGEN
Tandartspraktijk De automatisering in een tandarts-praktijk moet aan specifieke eisen voldoen. Beco Systems implementeert software als Novadent en Exquise en levert hygiënische keyboards, muizen en andere apparatuur.
[Lees meer]

Eindelijk Glasvezel Buitenaf Gelderland Midden en Zuid

Na jaren onderzoek met de nodige tegenslagen en teleurstellingen is er eindelijk groen licht voor de aanleg van Glasvezel in het buitengebied, echter gaat dit feestje alleen door als er minimaal 50% van de bewoners in het buitengebied voor 19 November een overeenkomst tekenen met één van de vijf beschikbare providers.
 
Om van deze kans een succes te maken hebben wij ons aangesloten bij een grote groep ambassadeurs waarmee wij zoveel mogelijk mensen in het buitengebied willen bereiken dat het nu echt serieus is.
Laten we ons met zijn allen inzetten voor de 50% + om in de toekomst snel te kunnen werken op internet, zorg op afstand kunnen volgen enz. enz.
 
De vraagbundeling is inmiddels opgestart  waaraan al meerdere informatie avonden zijn voorafgegaan welke enorm goed zijn bezocht.
 
Binnenkort ontvangt u ook het complete pakket met alle informatie van de verschillende providers.
Wij kunnen ons voorstellen dat u na de informatie avonden en alle info nog vragen heeft die wij graag beantwoorden.
 
Beco Systems is tevens verkooppunt van de verschillende providers en kan u eventueel adviseren welke het beste bij uw situatie past.

U mag ons hierover mailen of bellen voor vrijblijvend advies. 

Wij zijn aanwezig op de aanmeldavond op 4 Oktober van 19:00 tot 21:30 bij Dorpshuis De Cluse in Herwen, hier staan wij klaar
om samen met u de juiste keuze te maken, mocht er een hele speciale thuis situatie zijn komen we ook op locatie.

Na de juiste keuze gemaakt te hebben kunnen we de aanvraag direct verwerken bij de
gekozen provider zodat deze mee telt bij de 50% regel.
 
Let op! Als u voor 15 Oktober inschrijft heeft u recht op een vroegboekkorting van € 300,00,
u betaald dan geen € 1900,00 eenmalig maar € 1600,00.