ICT-oplossingen voor het MKB

ICT-oplossingen voor het MKB
ONZE OPLOSSINGEN
Tandartspraktijk De automatisering in een tandarts-praktijk moet aan specifieke eisen voldoen. Beco Systems implementeert software als Novadent en Exquise en levert hygiënische keyboards, muizen en andere apparatuur.
[Lees meer]

Eenvoudig samenwerken met collega's

Dat is een essentieel onderdeel van het goed functioneren van een bedrijf. Automatisering speelt daar een belangrijke rol bij. Beco Systems is al sinds 1993 gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van netwerken bij het MKB.

Kennis en ervaring op het gebied van netwerken

Het verbinden van computers en printers binnen één gebouw of tussen verschillende locaties, dat is de ware kracht van Beco Systems. Wij leveren netwerkjes van 2-5 gebruikers, maar ook complete oplossingen tot 75 gebruikers verdeeld over verschillende locaties.

We hebben ruime ervaring met allerlei soorten servers zoals terminal, virtual en sql servers. Met behulp van VPN verbindingen koppelen wij verschillende locaties aan elkaar of richten servers in voor remote flexplekken.

Een goede infrastructuur voor een optimale inrichting

Als de basis goed is, is automatisering eenvoudig uit te breiden of te herinrichten. Die basis zit in de infrastructuur. Graag adviseren we u vooraf in detail over bekabeling, patchkasten, serverkasten en switches. Van een weloverwogen installatie van de infrastructuur tijdens de (nieuw)bouw heeft u tenslotte jarenlang profijt.
Zowel het compleet nieuw opzetten van een netwerk als vervanging van bestaande netwerken behoren tot onze werkzaamheden.

Totaaloplossingen; perfecte samenhang tussen hard- en software

Beco Systems verdiept zich altijd zoveel mogelijk in uw bedrijfsvoering. Alleen zo kunnen wij de automatisering zo optimaal mogelijk voor u inrichten.

We werken nauw samen met diverse software partners zoals Unidis, Unit-4 , Microsoft, Symantec, Mcafee en SAP. Daardoor zijn wij in staat om totaaloplossingen te bieden die perfect integreren in uw manier van werken.