ICT-oplossingen voor tandartspraktijken

ICT-oplossingen voor tandartspraktijken
ONZE OPLOSSINGEN
MKB Het verbinden van servers, computers en randapparatuur, dat is de ware kracht van Beco Systems. Wij leveren netwerkjes van 2-5 gebruikers, maar ook complexe oplossingen voor het verbinden van verschillende locaties.
[Lees meer]
De automatisering in een tandartspraktijk moet aan specifieke eisen voldoen. Niet alleen uit hygiënisch oogpunt, maar ook op het gebied van plaatsing en bekabeling van de hardware en de integratie van de specifieke software met andere pakketten.

Beco Systems levert, implementeert en onderhoudt complete systeemoplossingen voor tandartspraktijken, mondhygiënisten, orthodontisten en andere tandheelkundige praktijken.
 

Advies

Computers zijn tegenwoordig volledig geïntegreerd in een tandartspraktijk. Wijzigingen achteraf zijn dan ook niet altijd even eenvoudig. Daarom bekijkt Beco Systems vooraf de situatie en komt met een uitgebreid advies hoe de automatisering zo slim mogelijk binnen uw praktijk op te lossen.
 

Hardware

Hygiëne is een zeer belangrijk item in een tandartspraktijk. Daarom levert Beco Systems speciale keyboards en muizen die na elke behandeling zeer snel te desinfecteren zijn. Tot de hardware behoort ook speciale, compacte apparatuur die eenvoudig weg te werken is in een behandelkamer of te monteren is op armsteunen.
 

Software

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring op gedaan met de verschillende branche pakketten en hebben korte lijnen met de leveranciers hiervan zodat wij altijd snel kunnen schakelen bij calamiteiten, updates of aanpassingen.
 

Implementatie

De juiste hard- en software is pas functioneel als het ook perfect is ingepast in het bedrijf. Beco Systems verzorgt het benodigde netwerk en backup systeem , zodat u er op kunt vertrouwen dat het altijd functioneert en de gegevens veilig gesteld worden. Bovendien zorgen we voor ophangsystemen en perfect weggewerkte bekabeling.
 

Onderhoud en support

 

Preventief onderhoud zorgt voor een lange levensduur. Beco Systems zorgt ervoor dat uw hard- en software up-to-date blijft en beschermd is tegen virussen. Heeft u toch een keer last van storingen of heeft u vragen? Dan staat onze servicedesk voor u klaar. De meeste problemen kunnen we zeer snel en van afstand verhelpen.