ICT-oplossingen voor tandartspraktijken

ICT-oplossingen voor tandartspraktijken
ONZE OPLOSSINGEN
VOIP Bedrijfscentrale Beco Systems is officieel partner van RoutIT. Door deze samenwerking kunnen we de meest uitgebreide telefooncentrales in de cloud leveren met de daarbij behorende verbindingen zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft.
[Lees meer]
De automatisering in een tandartspraktijk moet aan specifieke eisen voldoen. Niet alleen uit hygiënisch oogpunt, maar ook op het gebied van plaatsing en bekabeling van de hardware en de integratie van de specifieke software met andere pakketten.

Beco Systems levert, implementeert en onderhoudt complete systeemoplossingen voor tandartspraktijken, mondhygiënisten, orthodontisten en andere tandheelkundige praktijken.

Advies

Computers zijn tegenwoordig volledig geïntegreerd in een tandartspraktijk. Wijzigingen achteraf zijn dan ook niet altijd even eenvoudig. Daarom bekijkt Beco Systems vooraf de situatie en komt met een uitgebreid advies hoe de automatisering zo slim mogelijk binnen uw praktijk op te lossen.

Hardware

Hygiëne is een zeer belangrijk item in een tandartspraktijk. Daarom levert Beco Systems speciale keyboards en muizen die na elke behandeling zeer snel te desinfecteren zijn. Tot de hardware behoort ook speciale, compacte apparatuur die eenvoudig weg te werken is in een behandelkamer of te monteren is op armsteunen.

Software

Om optimaal te kunnen werken, is het essentieel dat de speciale software als Novadent, Exquise of Simplex perfect is geïntegreerd met de rest van de bedrijfsvoering. Beco Systems heeft veel ervaring met deze systemen en zorgt ervoor dat de koppelingen vlekkeloos verlopen.

Implementatie

De juiste hard- en software is pas functioneel als het ook perfect is ingepast in het bedrijf. Beco Systems verzorgt het benodigde netwerk en backup systeem , zodat u er op kunt vertrouwen dat het altijd functioneert en de gegevens veilig gesteld worden. Bovendien zorgen we voor ophangsystemen en perfect weggewerkte bekabeling.

Onderhoud en support

Preventief onderhoud zorgt voor een lange levensduur. Beco Systems zorgt ervoor dat uw hard- en software up-to-date blijft en beschermd is tegen virussen. Heeft u toch een keer last van storingen of heeft u vragen? Dan staat onze servicedesk voor u klaar. De meeste problemen kunnen we zeer snel en van afstand verhelpen.