Sterk in 'net' werk

Sterk in 'net' werk
ONZE OPLOSSINGEN
Glasvezel buitenaf Eindelijk Glasvezel buitenaf.
Na jaren onderzoek met de nodige tegenslagen en teleurstellingen is er eindelijk groen licht voor de aanleg van Glasvezel in het buitengebied, echter gaat dit feestje alleen door als er minimaal 50% van de
[Lees meer]

Maatwerk in ICT

Dat is de kracht van Beco Systems. Ons werk verhoogt uw efficiëntie. Met dat uitgangspunt vertalen we uw vraag naar werkbare ICT-oplossingen. We zorgen ervoor dat hard- en software perfect met elkaar én met uw manier van werken functioneren.

Beco Systems bestaat sinds 1993. Onze kernactiviteiten bestaan uit : advies, verkoop, installatie, onderhoud en reparatie van hard- en software van vele bekende én onbekende merken.

Ons hechte team bestaat uit Michel en Maria van den Berg, Nick Bloemers, Franc Ograjensek en Bouke Peters. Samen zorgen we ervoor dat uw IT bij ons in goede handen is. In deze snel veranderende wereld blijven we continue up to date en kunnen u zo altijd van het beste advies voorzien.

Beco Systems heeft wereldwijd nauwe relaties met de producenten van hard- en softwaremerken als HP, Intel, Canon, Kyocera, Toshiba ,Draytek, Epson, Microsoft, Multivers, GFI en Symantec. Hierdoor hebben we altijd snel toegang tot reserveonderdelen en specifieke kennis van de producten.

Tevens is Beco Systems eigenaar van Print Supply, dé mobiele kantoorartikelenleverancier van de Liemers. Cartridges en toners, maar ook papier, pennen en allerhande andere producten bestelt u bij Print Supply en krijgt u persoonlijk op uw adres geleverd.

Kortom, Beco Systems is met recht Sterk in "net" werk.
Neem nu contact op
www.printsupply.nl