UNIT4 Multivers

UNIT4 Multivers
ONZE OPLOSSINGEN
VOIP Bedrijfscentrale Beco Systems is officieel partner van RoutIT. Door deze samenwerking kunnen we de meest uitgebreide telefooncentrales in de cloud leveren met de daarbij behorende verbindingen zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft.
[Lees meer]
UNIT4 is een gerenommeerd softwarebedrijf met heel veel verschillende soorten programma’s. Voor het MKB bieden wij de administratiesoftware UNIT4 Multivers aan.

Hiervoor werken we samen met een van de grootste UNIT4 partners Unidis.
Beco Systems verzorgt de installatie en de eerstelijns support. Bij complexe implementaties en optimalisatievraagstukken schakelen we Unidis in. Met behulp van de taskmanager optimaliseren we diverse processen binnen uw bedrijf. Hierdoor slaat u een enorme efficiëncyslag en wordt de kans op fouten tot een minimum beperkt.

Modulair opgebouwd

Voor elk MKB bedrijf is er een passend UNIT4 Multivers pakket. Voor de kleine ondernemingen is er bijvoorbeeld UNIT4 Multivers Small, terwijl voor handelsondernemingen UNIT4 Multivers Extended de beste oplossing is. Verandert uw situatie? Dan is UNIT4 Multivers eenvoudig aan te passen aan uw nieuwe wensen.

Online modules

UNIT4 Multivers is tevens beschikbaar als online versie. Vanaf elke werkplek kunt u de administratie voeren en inzicht hebben in de laatste stand van zaken. Bovendien werkt u altijd met de meest recente versie van de software.
Neem nu contact op