Vacatures

Vacatures
ONZE OPLOSSINGEN
MKB Het verbinden van servers, computers en randapparatuur, dat is de ware kracht van Beco Systems. Wij leveren netwerkjes van 2-5 gebruikers, maar ook complexe oplossingen voor het verbinden van verschillende locaties.
[Lees meer]

Per direct beschikbaar:

Beco Systems installeert, beheert en vervangt volledige netwerken in de vorm van Windows Servers, Terminal Servers en werkstations met daaraan alle mogelijke randapparatuur.
 
Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde en ervaren
 
ICT- medewerker fulltime (M/V)
 
De functie:
 
Als ICT- medewerker bij Beco Systems heb je een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin je zelfstandig  werkt. 
Je houdt je bezig met installatie van Windows Servers, Terminal Servers, Werkstations en Cloud omgevingen. Daarbij zorg je voor implementatie en maatwerk bij de opdrachtgevers op locatie.
Je bent verantwoordelijk voor het beheer, preventief onderhoud en het documenteren van het uitgevoerde werk voor de interne werkprocessen. Je wordt ad hoc ingezet als trouble-shooter bij calamiteiten via remote helpdesk of op locatie.
 
Functie-eisen:
 
Je hebt een afgeronde branchegerichte opleiding op MBO niveau en minimaal 5 jaar werkervaring
in systeembeheer en netwerkonderhoud.
Daarbij beschik je over ruime kennis m.b.t. installaties en migraties van Server/Terminal server omgevingen 2008 t/m 2016. Je bent bekend met Cloud omgevingen waaronder Office 365 en Hosted ICT diensten.
 
Verder ben je een enthousiast, sterk servicegerichte en klantvriendelijk persoon, je kunt gestructureerd werken, beschikt over goede communicatieve (zowel mondeling als schriftelijke) vaardigheden, bent analytisch en hebt passie voor ICT.
Als ICT- medewerker ben je flexibel, resultaatgericht en gedreven om het verschil te maken voor onze klanten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.
 
Je komt te werken in een hecht team waarin we samen de klanten ontzorgen op ICT- gebied. Beco Systems biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Herken jij jezelf in deze functie en ben jij onze ideale nieuwe collega?
 
Stuur dan per mail jouw motivatiebrief met CV naar: sollicitatie@becosystems.nl
Beco Systems
T.a.v. Dhr. M. van den Berg
Fluunseweg 7
6942 GN Didam
 
 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Neem nu contact op